Hozzávalók:
- Fagyasztot gyümölcs (málna, õszibarack, ribiszke, egres, vagy eper) vegyesen 60 dkg
- 1 citrom
- 9 dl 100 %-os narancslé
- 1 dl Triple sec
- 1 dl fehérbor
- 10 dkg porcukor
- fél csomag vaniliáscukor
- 2 dl tejszín
Elkészítés:
A citromot alaposan meghámozom, a húsát kockákra vágom és egy edényben a többi gyümölccsel, a cukrokkal, a likõrrel és a borral összekeverem és lefedve egy órára a hûtõbe teszem. A gyümölcsöt összekeverem a narancslével, három deci vízzel és a tejszínnel. További egy órára a hûtõbe teszem, majd jéghidegen tálalom.
A citromot alaposan meghámozom, a húsát kockákra vágom és egy edényben a többi gyümölccsel, a cukrokkal, a likõrrel és a borral összekeverem és lefedve egy órára a hûtõbe teszem. A gyümölcsöt összekeverem a narancslével, három deci vízzel és a tejszínnel. További egy órára a hûtõbe teszem, majd jéghidegen tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése